Tervezés Technológiaitanácsadás Ügyfélspecifikáció Gyártás -szerelés Szerializáció ésnyomkövetés Logisztika Belsőépítészet Szolgáltatások

Tervezés

A teljes körű termék tervezés során a felmerülő igényeknek megfelelően, tökéletesen unikálisan tervezzük meg a termék gyártásához szükséges technológiai munkafolyamatokat. Az új ötletek mellett, egy felmerülő probléma megoldásához tartozó célgép tervezésével és megalkotásával kapcsolatban is fordulhatnak hozzánk bizalommal. A tervezési feladatokhoz naprakész Solidworks szoftvert alkalmazunk.

Technológiai tanácsadás

Mind az önálló termékek, mind a komplex projektek sikerének a kulcsa a megfelelő technológia megválasztása. Kollégáink az összes a fémipar területén ismert és népszerű technológiát ismerik, így a technológiai tanácsadás keretében magas színvonalon tudjuk vállalni fémszerkezetek illetve rendszerek tervezését és specifikációját az ügyfeleink igényeire szabva.

Ügyfél specifikáció

Az ügyfelek egyedi igényeire szabva innovatív és komplex rendszermegoldásokat nyújtunk munkatársaink magas szintű szakértelmének és szakmai múltunknak köszönhetően.

Gyártás-szerelés

Vállalkozásunk egyedi termékek, fémszerkezetek gyártásával foglalkozik. A termékek specialitása, nagyban befolyásolja a gyártási folyamat lépéseit. A termék telepítési helyszíne, mérete vagy funkcionalitása végett a gyártás első lépése a felmérés, melynek adatait a munkafolyamat legelejétől kezdve figyelemmel kísérünk. Ezt követően elkészítjük a termék tervét, mely alapján az árajánlat is elkészül. A gyártás előkészítési szakaszában egyes termékek esetén szerszámgépeinkhez kiegészítő alkatrészek gyártása is szükséges. A gyártás folyamán a következő technológiák alkalmazhatóak: darabolás, mechanikai felületelőkészítés, marás, esztergálás, élhajlítás, préselés, hegesztés.

A gyártási folyamat szerves részét képezik a munkatársak és a megrendelő általi gyártásközi ellenőrzések is. A termékek helyszínen történő összeszerelését illetve a komplett rendszerek telepítését is végezzük.

Szerializáció és nyomkövetés

A termékek a tervezési folyamat kezdetétől egyedi azonosítóval vannak ellátva, amelyek a vállalat nyilvántartási rendszerében biztosítják azok vissza-és nyomon követhetőségét.

Logisztika

Vállalkozásunk vállalja az installációk és termékek helyszínre szállításának megszervezését.

Belsőépítészet

Ügyfeleink testre szabott belsőépítészeti elemek és lakberendezési megoldások megtervezésében valamint szabadtéri berendezések és eszközök gyártásában is számíthatnak szakértő segítségünkre.

Felkeltettük érdeklődését?